tactiel stimulering - Touch & Balance

Tags:

tactiel stimulering

Tactiel Stimulering is een van oorsprong Zweedse behandelmethode waarbij het hele lichaam in een vaststaand patroon van vloeiend in elkaar overlopende bewegingen wordt behandeld. Deze bewegingen op de huid activeren de tastreceptoren. Hierdoor wordt de aanmaak van oxytocine gestimuleerd. Een behandeling verbetert de emotionele, de lichamelijke en de mentale conditie. Deze behandelmethode is bij uitstek geschikt om een diepe ontspanning en een gevoel van welbehagen te ervaren.

Tactiel Stimulering wordt veelvuldig ingezet als werkvorm binnen natuurgeneeskundige consulten bij uiteenlopende (lichamelijke) klachten zoals slaapproblemen, onrust, angsten (faalangst/examenvrees), rouwverwerking, depressie (postnatale), autisme, NAH, ADHD, dementie, parkinson, fybromyalgie, hoge bloeddruk, misbruik, burn-out, hechtingsproblematiek, stress-gerelateerde klachten, pijnklachten en zwangerschap.
Tactiel Stimulering is een professionele complementaire methode die tevens zeer toepasbaar is in Zorg, Welzijn en Bijzonder Onderwijs.

Voor mensen zoals managers, (top) sporters, acteurs en professionele dansers die hoge prestaties leveren en vaak onder enorme spanningen staan wordt Tactiel Stimulering ingezet in combinatie met coaching.

linkedin.jpg   fb.jpg

© Touch & Balance | ontwerp en realisatie Rupz | Inloggen beheerder