Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Vind je het antwoord op jouw vraag niet bij onderstaande veelgestelde vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Ja, de natuurgeneeskundige behandelingen worden door een aantal zorgverzekeraars tot een bepaald bedrag vergoed, al naar gelang de hoogte van de aanvullende verzekering voor alternatieve geneeskunde. Neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden met jouw zorgverzekeraar.

Aan de hand van de door jou ingevulde anamnese vragenlijst vindt er een intakegesprek plaats met eventueel nog wat onderzoeken op het gebied van voeding en zuur/basen of sensorische overgevoeligheid. Vandaaruit wordt er samen met je een behandelplan opgemaakt waarin verschillende werkvormen ingezet kunnen worden.

Zoals: Therapeutische massage, Shiatsu, Toegepaste Kinesiologie, Tactiel Stimulering, Coaching, Voedingsadviezen en Bindweefselmassage.

Tactiel Stimulering is een zachte vorm van ‘massage’. Het bestaat uit een vast patroon van aanrakingen -strijkbewegingen, druk en ‘vasthouden’- van het lichaam. Door activering van de tastantennes in de huid wordt in de hersenen het hormoon Oxytocine aangemaakt. Dit is de tegenhanger van het stresshormoon Adrenaline. Oxytocine is een belangrijk hormoon voor rust, herstel en verbondenheid. De vaste structuur van de behandeling zorgt voor een beter lichaamsbesef. Dit is bevorderlijk om beter in je vel te zitten en geeft je zelfvertrouwen een boost


Duo-massage, erg professionele en leuke mensen.


Fijne sfeer en een heerlijke ontspannende massage. Precies goed!

8,5
Onze score op basis van 17 beoordelingen