Je bent bij ons in goede handen!

Massagepraktijk in Eindhoven

Bij Touch & Balance, een massagepraktijk in Eindhoven, ben je in goede handen. Mensen met lichamelijke en stress gerelateerde klachten kunnen in onze massagepraktijk terecht voor verschillende soorten massages. Denk bijvoorbeeld aan de welbekende ontspanningsmassage, sportmassage en zwangerschapsmassage, maar ook minder bekende vormen zoals Tactiel Stimulering, stoelmassage, de VLOW® borstweefselbehandeling, duo massage, ouderenmassage en bindweefselmassage.

Tijdens de behandelingen gebruiken we soms ook combinaties van verschillende technieken zoals triggerpointmassage, shantalamassage of Shiatsu.

Goed opgeleide vakmensen

Alle therapeuten die werkzaam zijn in onze massagepraktijk in Eindhoven zijn goed opgeleide, gekwalificeerde vakmensen. Ze worden jaarlijks bijgeschoold en volgen nieuwe trainingen, waardoor we in de toekomst steeds nieuwe methoden kunnen blijven aanbieden. Professionaliteit, kwaliteit, betrokkenheid, respect en aandacht zijn belangrijke onderdelen in hun werkwijze en houding.

Thuis behandelen of bedrijfsmassage ook mogelijk

We kunnen onszelf heel goed voorstellen dat het in bepaalde situaties gewenst is om thuis behandeld te worden in plaats van naar onze massagepraktijk in Eindhoven te komen. Bij Touch & Balance is dat geen enkel probleem, in overleg behandelen we je graag thuis.

Daarnaast behoort bedrijfsmassage ook tot onze mogelijkheden. Het wordt voor werkgevers namelijk steeds belangrijker om aandacht te besteden aan de vitaliteit van je mensen en om te investeren in een goed gezondheidsbeleid. Touch & Balance draagt daar graag aan bij door middel van bedrijfsmassage. Onze activiteiten zijn er op gericht om fysieke klachten te voorkomen, lichamelijke en psychische spanningen te laten afnemen en mensen weer in hun kracht te zetten.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Of wil je een behandeling inplannen in onze massagepraktijk in Eindhoven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Het was een heerlijke massage, zeker de moeite waard om nog eens terug te gaan.


Duo-massage, erg professionele en leuke mensen.

8,5
Onze score op basis van 17 beoordelingen

Het laatste nieuws

Alleen de aanraking is al helend
9 februari 2024

Alleen de aanraking is al helend

Ik kom de behandelkamer weer in, Annelies heeft zich net weer aangekleed en zit met  haar ogen dicht op de [...]

Aanpassingen Touch & Balance – Protocol Infectiepreventie Covid-19
1 december 2020

Aanpassingen Touch & Balance – Protocol Infectiepreventie Covid-19

Covid-19 is nog steeds actief vandaar dat ons protocol nog steeds van kracht is, met aanpassingen vanuit hernieuwde inzichten en [...]

Je eigen gevoelens sturen?
17 juli 2020

Je eigen gevoelens sturen?

Weet je dat jij je eigen gevoelens kan sturen? Wat heb je nodig: Vervulling van een behoefte. De manier waarop [...]

Meld je aan voor de nieuwsbrief