Stoelmassage

Een stoelmassage wordt tegenwoordig steeds vaker ingezet als middel tegen stress en andere werk gerelateerde klachten. Een stoelmassage bij Touch & Balance in Eindhoven werkt enerzijds preventief om klachten te voorkomen en anderzijds herstellend om bestaande klachten te verlichten. Een bezoek aan onze stoelmasseur is geschikt voor iedereen die last heeft van verhoogde spierspanning en een verkrampte lichaamshouding. Vaak ontstaan deze klachten door te lang in dezelfde werkhouding te zitten of te staan en/of steeds herhalende bewegingen.

Wat houdt een stoelmassage in?

Een stoelmassage is een drukpuntmassage. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal voor dit doel ontwikkelde ergonomisch vormgegeven stoel. Vooroverleunend ontvangt je als cliënt opeenvolgend een combinatie van technieken waarbij door knedingen, strijkingen en werken met drukpunten achtereenvolgens schouders, armen, handen, onderrug, nek en hoofd worden gestimuleerd. Bij een behandeling van onze stoelmasseur kun je gewoon je kleding aanhouden, er komt geen olie aan te pas.

Door de toegepaste technieken wordt de te hoge spierspanning doorbroken en de doorbloeding verbeterd. Afvalstoffen uit de spieren kunnen op deze manier gemakkelijker worden afgevoerd en de opname van voedingsstoffen en zuurstof wordt verbeterd. Daarnaast heeft een stoelmassage ook een opbouwend effect, want regelmatige behandeling versterkt het immuunsysteem.

Onze stoelmasseur in jouw bedrijf

Touch & Balance werkt ook met stoelmassage in bedrijven, bij teamdagen, evenementen, festivals of congressen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem een kijkje bij ‘Bedrijfsmassage’. Onze activiteiten zijn er op gericht om fysieke klachten te voorkomen, lichamelijke en psychische inspanningen te laten afnemen en mensen weer in hun kracht te zetten.

Wil je meer weten over de voordelen en/of de mogelijkheden van een stoelmassage van Touch & Balance in Eindhoven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag.


Hygiëne was zeer goed en de sfeer was top. Kortom een hele fijne ervaring, een aanrader.


Erg fijne massage gehad. Voelde me goed op mijn gemak!

8,5
Onze score op basis van 17 beoordelingen

Het laatste nieuws

Alleen de aanraking is al helend
9 februari 2024

Alleen de aanraking is al helend

Ik kom de behandelkamer weer in, Annelies heeft zich net weer aangekleed en zit met  haar ogen dicht op de [...]

Aanpassingen Touch & Balance – Protocol Infectiepreventie Covid-19
1 december 2020

Aanpassingen Touch & Balance – Protocol Infectiepreventie Covid-19

Covid-19 is nog steeds actief vandaar dat ons protocol nog steeds van kracht is, met aanpassingen vanuit hernieuwde inzichten en [...]

Je eigen gevoelens sturen?
17 juli 2020

Je eigen gevoelens sturen?

Weet je dat jij je eigen gevoelens kan sturen? Wat heb je nodig: Vervulling van een behoefte. De manier waarop [...]

Meld je aan voor de nieuwsbrief