Sportmassage regio Eindhoven

Sportmassage is een ideale manier om het gezonde lichaam gezond te houden. Het is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Regelmatige behandeling door een professionele sportmasseur levert een bijdrage om de sporter in optimale conditie te houden. Ben je op zoek naar een professionele sportmasseur in de regio Eindhoven? Dan ben je bij Touch & Balance op de Frans Halsstraat 49 aan het goede adres.

Laat jezelf trouwens niet op een verkeerd spoor zetten met de naam sportmassage, want ook als niet-sporter heb je hier zeker baat bij.

Activerende of ontspannende massage door onze sportmasseur

Een activerende of sederende (ontspannende) sportmassage voor of na het sporten vermindert de kans op spierpijn of blessures. Liggend op een massagetafel worden de te behandelen spieren door onze sportmasseur echt stevig gemasseerd en stuk voor stuk nagelopen op knopen of verklevingen. De conditie van de spieren heeft bij deze behandeling de nadruk.

Het kneden van de spieren zorgt voor verbetering van de bloedsomloop en stimulering van het afvoeren van afvalstoffen. Ophoping van afvalstoffen leidt namelijk tot een verhoogde spierspanning en een verkrampte lichaamshouding. Hierdoor ontstaan blokkades die tot meer spanning en verkramping leiden waardoor je in een neerwaartse spiraal terecht komt. Sportmassage door onze sportmasseur in Eindhoven doorbreekt deze vicieuze cirkel. Het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd; blokkades worden opgeheven.

Regelmatige behandeling

Regelmatige behandeling door een sportmasseur zorgt ervoor dat nieuwe afvalstoffen zich minder snel vast kunnen zetten. Het lichaam reinigt zich gemakkelijker en raakt minder snel vervuild. Ben je benieuwd wat een sportmassage voor je kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met onze sportmasseur in Eindhoven.


Hygiëne was zeer goed en de sfeer was top. Kortom een hele fijne ervaring, een aanrader.

8,5
Onze score op basis van 17 beoordelingen

Het laatste nieuws

Alleen de aanraking is al helend
9 februari 2024

Alleen de aanraking is al helend

Ik kom de behandelkamer weer in, Annelies heeft zich net weer aangekleed en zit met  haar ogen dicht op de [...]

Aanpassingen Touch & Balance – Protocol Infectiepreventie Covid-19
1 december 2020

Aanpassingen Touch & Balance – Protocol Infectiepreventie Covid-19

Covid-19 is nog steeds actief vandaar dat ons protocol nog steeds van kracht is, met aanpassingen vanuit hernieuwde inzichten en [...]

Je eigen gevoelens sturen?
17 juli 2020

Je eigen gevoelens sturen?

Weet je dat jij je eigen gevoelens kan sturen? Wat heb je nodig: Vervulling van een behoefte. De manier waarop [...]

Meld je aan voor de nieuwsbrief