Duo massage in Eindhoven

Ben je toe aan een momentje samen? Samen even helemaal weg uit de dagelijkse sleur en genieten van heerlijke rust in een warme ambiance? Kies dan voor een duo massage, een massage voor 2 personen dus, bij Touch & Balance in Eindhoven. In onze praktijk is het mogelijk om samen met je partner, je vriend(in), je moeder of andere dierbaren te genieten van verschillende vormen van massage en Tactiel Stimulering. En dat in dezelfde ruimte, met een eigen behandelaar.

Massage voor 2 personen – de massagetechnieken

Wanneer je kiest voor een massage voor 2 personen, heb je de keuze uit de volgende massagetechnieken:

  • Ontspanningsmassage van benen, rug, schouders en nek
  • Tactiel Stimulering (zeer ontspannende methode voor het gehele lichaam)

Mensen die in behandeling zijn bij een relatietherapeut kunnen veel ondersteuning en baat hebben bij een aantal duo massage behandelingen met de methode Tactiel Stimulering. Door deze behandeling kom je meer in contact met jezelf en de ander. Vanuit rust, herstel en verbondenheid kun je weer nader tot elkaar komen. Vaak wordt er door relatietherapeuten zelfs geadviseerd om, voorafgaand aan de therapie, een duo behandeling Tactiel Stimulering te doen. Het resultaat? Dat de relatietherapie sneller en verdiepend kan werken.

Koppel massage: leuk om cadeau te geven

Heb je wat te vieren? Trakteer jezelf en je partner op een aandachtsvolle, aangename koppel massage in een uitnodigende warme omgeving. Een duo massage is ook een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een bruidspaar, een koppel dat net vader en moeder is geworden, vrienden die veel voor je gedaan hebben…Natuurlijk kun je elkaar ook een massage voor 2 personen cadeau geven voor Valentijn of Kerstmis.

Wil je meer weten over de voordelen van een duo massage of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een cursus partnermassage of cursus kindermassage? Neem dan contact met ons op of lees meer op de website van School of Touch.


Duo-massage, erg professionele en leuke mensen.


Een cadeau voor mijn vriend waar hij erg over te spreken was. We komen zeker nog eens terug.

8,5
Onze score op basis van 17 beoordelingen

Het laatste nieuws

Alleen de aanraking is al helend
9 februari 2024

Alleen de aanraking is al helend

Ik kom de behandelkamer weer in, Annelies heeft zich net weer aangekleed en zit met  haar ogen dicht op de [...]

Aanpassingen Touch & Balance – Protocol Infectiepreventie Covid-19
1 december 2020

Aanpassingen Touch & Balance – Protocol Infectiepreventie Covid-19

Covid-19 is nog steeds actief vandaar dat ons protocol nog steeds van kracht is, met aanpassingen vanuit hernieuwde inzichten en [...]

Je eigen gevoelens sturen?
17 juli 2020

Je eigen gevoelens sturen?

Weet je dat jij je eigen gevoelens kan sturen? Wat heb je nodig: Vervulling van een behoefte. De manier waarop [...]

Meld je aan voor de nieuwsbrief