Over ons

Touch & Balance is opgericht door Willfred de Ligny en Emmy de Ligny-Jansen. Ze werken beiden als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut en coach.
Door de opgedane kennis op HBO-niveau en ervaringsdeskundigheid zijn ze in staat andere mensen te behandelen en te begeleiden. Ook de jarenlange werkervaring van Willfred als teamleider bij Buro Slachtofferhulp en Emmy als sociaal pedagogische hulpverlener, verpleegkundige en groepshoofd draagt bij aan een sterke basis.

Als natuurgeneeskundig therapeut zijn ze nooit uitgeleerd en blijven ze bij- en nascholingen in verschillende werkvormen volgen.

Positieve instelling, humor & holistische visie

Willfred en Emmy zijn beiden mensen die vanuit een positieve instelling, humor en een holistische visie leven en werken. Het ondersteunen van mensen om balans te hervinden in hun leven en gezondheid heeft bij beiden altijd een grote rol gespeeld.

Met veel overgave runnen ze samen het bedrijf. Professionaliteit, kwaliteit, betrokkenheid, respect en aandacht zijn belangrijke onderdelen in hun werkwijze en houding.

Willfred en Emmy zijn ook erkende docenten in de aanrakingsmethode Tactiel Stimulering.

De 3 onderdelen van Touch & Balance

Doordat we het opleidingscentrum hebben losgekoppeld van de praktijk en de naam School of Touch meer hoort bij het opleidingscentrum, heeft de praktijk de naam Touch & Balance gekregen, die uit drie onderdelen bestaat.

  • Touch&Balance Natuurgeneeskundige Praktijk
  • Touch&Balance Massagepraktijk
  • Touch&Balance Bedrijfsmassage

Wil je meer weten over de opleidingen van School of Touch? Bekijk dan de website.

Motto van Willfred & Emmy: onze handen dragen bij aan een betere maatschappij!


Fijne sfeer en een heerlijke ontspannende massage. Precies goed!


Erg fijne massage gehad. Voelde me goed op mijn gemak!

8,5
Onze score op basis van 14 beoordelingen

Het laatste nieuws

Cadeaubon
1 juli 2019

Cadeaubon

De massages en behandelingen van Touch & Balance zijn ook leuk om cadeau te krijgen en om cadeau te geven. [...]