Zwangerschapsmassage regio Eindhoven

Ben je zwanger? Dan gaat er nogal wat veranderen in je leven. In deze periode ben je jezelf aan het voorbereiden op allerlei veranderingen. Je bent druk met diverse controles, namen verzinnen, het inrichten van de babykamer, het kopen van allerlei spulletjes, etc. Kortom, een drukte van jewelste.

Daarnaast ben je zelf ook aan het veranderen. Je lichaam verandert: je buik wordt dikker, de huid gaat gespannen aanvoelen, je kunt sneller moe zijn en er kunnen zich heel wat lichamelijke klachten voordoen. Jouw emoties en gevoelens gaan een eigen leven leiden onder invloed van al die veranderingen en hormonen. Gelukkige gevoelens en onzekere gevoelens kunnen erg door elkaar heen gaan lopen.

Tijd voor jezelf: een massage tijdens je zwangerschap

Hoe heerlijk is het om even tijd voor jezelf te nemen? Even stil te staan bij al deze veranderingen? Je bewust te worden van dat wonderlijk leventje dat in jouw buik groeit? Touch & Balance, gevestigd in Eindhoven, biedt zwangerschapsmassage aan. We begeleiden je met behulp van Tactiel Stimulering. Tactiel Stimulering is een zachte massage die ontspannend werkt, een zwangerschapsmassage die rust en balans in lichaam en geest brengt.

Uit onderzoek blijkt dat Tactiel Stimulering pijn vermindert, slapen bevordert, vocht afdrijft en het immuunsysteem versterkt. Tactiel Stimulering bevordert tevens de band tussen moeder en kind. Doordat tijdens de zwangerschap door deze vorm van massage het oxytocinesysteem geactiveerd is, begin je met meer vertrouwen aan de bevalling, is de pijndrempel verhoogd en zijn de weeën effectiever. Dit heeft een positief effect op de duur van de bevalling en jouw bevallingsbeleving.

Zwanger? Kies voor een maandelijkse massage

Zwanger? Ervaring leert dat vanaf de 20ste week een maandelijkse massage positieve effecten heeft voor zowel moeder als kind. Om het oxytocinesysteem maximaal te stimuleren voorafgaand aan de bevalling wordt aanbevolen om de laatste maand van de zwangerschap wekelijks voor een massage te komen.

Naarmate je verder in de zwangerschap komt, wordt de behandeling zo nodig aangepast: je kunt dan half zittend behandeld worden en maken we gebruik van de speciale zwangerschapsmassage-tafel, zodat je toch ontspannen en ondersteunt op je buik kunt gaan liggen.

Workshops

Kom met je partner naar de workshop ‘Cursus Partnermassage’. Je partner kan je tijdens de zwangerschap en bevalling ondersteunen met liefdevolle aanraking. Meer weten? Lees meer hierover op de website van School of Touch.


Erg fijne massage gehad. Voelde me goed op mijn gemak!


Fijne sfeer en een heerlijke ontspannende massage. Precies goed!

8,5
Onze score op basis van 17 beoordelingen

Het laatste nieuws

Alleen de aanraking is al helend
9 februari 2024

Alleen de aanraking is al helend

Ik kom de behandelkamer weer in, Annelies heeft zich net weer aangekleed en zit met  haar ogen dicht op de [...]

Aanpassingen Touch & Balance – Protocol Infectiepreventie Covid-19
1 december 2020

Aanpassingen Touch & Balance – Protocol Infectiepreventie Covid-19

Covid-19 is nog steeds actief vandaar dat ons protocol nog steeds van kracht is, met aanpassingen vanuit hernieuwde inzichten en [...]

Je eigen gevoelens sturen?
17 juli 2020

Je eigen gevoelens sturen?

Weet je dat jij je eigen gevoelens kan sturen? Wat heb je nodig: Vervulling van een behoefte. De manier waarop [...]

Meld je aan voor de nieuwsbrief